Fröbröd lchf

 
 
 
 
 
 
Fick förra veckan en liten "utmaning".. att baka ett lchf bröd. Jag kör ju inte lchf själv, men tycker det är kul att testa baka och testa allmöjligt. Blev väldigt positivt överraskad över detta jättegoda, smidiga och väldigt mättande bröd. Kommer helt klart göra detta även till mej själv i fortsättningen :)
 


 
  • 150 g riven västerbottenost
  • 3 ägg
  • 1 tsk bakpulver
  • 1,5 msk fiberhusk
  • 0,5 dl hela linfrön
  • 0,75 dl solroskärnor
  • 2 msk pofiber
  • 1 msk Finax Fibrex

 
  1. Vispa äggen. Riv osten. Blanda ihop de torra ingredienserna och bred ut i liten form (ca 30 x 20)
  2. Strö sesamfrön ovanpå och grädda i ugn ca 15 minuter i 225 grader.
  3. Låt svalna och skär sedan upp till rektangulära rutor.

Kommentera här: